Makina ve Otomasyon Çözümleri

Makina ve Otomasyon Çözümleri

Ürün Kodu : Ergo-404

Ergotech özel makine imalatı, hat kurulumları, izlenebilirlik çözümleri ve  modüler  mekatronik çözümleri ile birlikte robotik montaj istasyon çözümleri ile müşterilerimizin rekabet gücünü artıran projeler üretmektedir.  Ergotech Tasarım Mühendisleri, Otomasyon Mühendisleri ve Montaj Ekipleri ile sürekli yeni teknolojileri araştırarak tek kaynaktan anahtar teslim projeler sunmaktadır.


Uygulama Çözümlerimiz :

*İmalat sürecinizin hat önü, işleme, tutma, taşıma ve hat sonu uygulamalarıyla sizi destekliyoruz

*Esnek konveyörler, rulolu konveyörler, bantlı konveyörler, makaslı lift konveyörler, yardımcı ekipmanlar çözümler üretiyoruz.

*Başta otomotiv ve hızlı tüketim malları olmak üzere pek çok farklı sektörde ihtiyaca özel makine çözümlerimi üretiyoruz.

*Tek kaynaktan anahtar teslim, üretim ve montaj hattı projeleri sunuyoruz.

*Çözüm ortağımız ile  birlikte üretim süreci boyunca her parçanın takibi , kalite kontrolü için görüntü işleme sistemleri kullanarak imalatınızı mükemmelleştiriyoruz

*Ürün, teknoloji ve yazılım açısından sektör lideri markalar  ile  ortak akıllı kameraların yanında PC tabanlı sistemler, görüntü işleme yazılımları çözümcüleri sunuyoruz.

*Karmaşık endüstriyel problemlere yalın ve yenilikçi otomasyon çözümleri sunuyoruz.

*Endüstriyel tesisler için anahtar teslim  ısıtma ,mekanik tesisat, havalandırma otomasyon sistem çözümleri sunuyoruz.

*Makineler veya tesisler için; mevcut mekanik, elektrik, hava, su bağlantıları ile devreden çıkarılması yeni konumuna taşınması elektrik, hava, su tesisatı devreye alma hizmetleri sunuyoruz.

*Özel makine imalatı başta otomotiv ve hızlı tüketim malları olmak üzere pek çok farklı sektörde ihtiyaca özel makine çözümlerimiz bulunuyor

* Akış hatlarında Kutu açma –Kutu kapama –Kutu içi ürün dizme , çözümleri firma özelinde anahtar teslim üretmektedir.


Projelerinizde bizlere ulaşın,  alışkanlıklarınızı değiştirelim…

E-Magaza